Inspirerende artikelen

​Nieuwe dingen ontdekken, jezelf verwonderen, keuzes maken en ervan leren is bepalend voor hoe we vooruit komen in ons werk, leven en relaties.

In deze blog corner delen we onze inspiraties en leerervaringen op de drempel van de nieuwe 21ste eeuwse samenleving en economie. Mogelijk inspireert het om mindset en vaardigheden te vernieuwen en nieuwe perspectieven te creëren. Heb je zelf interessante content? Mail het ons!

Nieuwe dingen ontdekken, jezelf verwonderen, keuzes maken en ervan leren is bepalend voor hoe we vooruit komen in ons werk, leven en relaties. In deze blog corner delen we onze inspiraties en leerervaringen op de drempel van de nieuwe 21ste eeuwse samenleving en economie. Mogelijk inspireert het om mindset en vaardigheden te vernieuwen en nieuwe perspectieven te creëren. Heb je zelf interessante content? Mail het ons!
Van bankier naar pionier (deel 2/2)
Hoe je jezelf opnieuw uitvindt en perspectief creëert in de nieuwe economie. (Deel 1 gemist? Klik hier!)Voor Pieter-Jan gaat er[...]
Van bankier naar pionier (deel 1/2)
Hoe je jezelf opnieuw uitvindt en perspectief creëert in de nieuwe economie. Dat je eigen potentieel veel groter is dan je[...]
Boventallig, wat nu?
Het zal je maar gebeuren. Je hebt een lekkere loopbaan waarin je toewerkt naar je droompositie. Veel heb je ervoor[...]